Bi'kaç bi'şey.

Çağımızın gereklilikleri olarak sosyal medya ve internet ortamı insanları daha fazla sosyalleşmeye daha fazla yazmaya daha fazla düşünmeye sevkettiği düşünülsede durumun tam tersi olduğu aşikar. Bu durum herkesin gözleri önünde fakat çoğu kimse farketmiyor/farketmek istemiyor. Sosyal medya daha ne kadar uçar nerelere kaçar bilinmez ama internet ortamında kendini ispatlama, var olma, kanıtlama arzularıyla dolu insanoğlu internet var oldukça şartlar ne olursa olsun bu ihtiyaçlarını giderecekler. Bizlerde bunları gözlemlemeye, yorumlamaya, onlardan biri olmaya ve onlar gibi yaşamaya doğru yol alacağız.

Evet ilk yazıma böyle bir giriş yapmak istedim. Burası sadece bir blog. Burada yazılanlar burada kalır. Ancak buradakilerden faydalanıp düşünmek, sorgulamak, bir arayış içerisine girmek size kalabilir. Ya da kalmayabilir. Bence en iyisi siz bunları boşverin ve sadece takip edin.

İyi bloglar.

Penulis : Emre ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Bi'kaç bi'şey. ini dipublish oleh Emre pada hari 5 Ocak 2014 Pazar. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Bi'kaç bi'şey.
 

0 yorum:

Yorum Gönder